Spread the love

Diemen, Stapsgewijs naar Nul op de meter

Omschrijving

Investeer slim en rendabel in een duurzame en gezonde woning. Verhoog uw wooncomfort en verlaag uw maandlasten. Ontvang een persoonlijk maatwerkadvies over de meest geschikte energiebesparende maatregelen en ontdek hoe u stapsgewijs uw energierekening kunt verlagen naar € 0,-

Voordelen van een maatwerkadvies

 Bespaar jaarlijks honderden tot duizenden euro’s

 Gegarandeerde verlaging van uw energielasten

 Profiteer nu van tijdelijke subsidies

 Geen last meer van vocht, tocht of geluidsoverlast

 Comfortabel, gezond en toekomstbestendig huis

 Waardestijging van uw woning

 Maatwerkadvies nu € 250,- (normaal € 600,-)

 Afgestemd op uw wensen en budget

 Ontzorging in keuze, financiering en uitvoering

 Voordelig inkopen samen met uw buurtgenoten

Enthousiast om aan de slag te gaan?

Maatwerkadvies

Bent u nog aan het oriënteren en heeft u behoefte aan advies? Vraag een adviesgesprek aan bij E-TRIAS en ontvang een persoonlijk rapport over de beste energiebesparende maatregelen voor uw woning.

Offerte van een vakspecialist

U weet al wat u wilt gaan doen? U kunt dan via Bleeve (onderdeel van het Regionaal Energieloket) gemakkelijk en vrijblijvend offertes opvragen bij lokale vakspecialisten. Selecteer uw maatregel en specialist. Zij nemen contact met u op.

Is uw woning klaar voor de toekomst?

Van
Jaarlijkse energielasten €1.700

Naar
Jaarlijkse energielasten €95

Hoe gaat dit project in zijn werk?

Op 9 februari organiseren we een informatieavond in het gemeentehuis van Diemen. We vertellen u alles over dit project en de adviezen die uit de eerste scans van woningen in de gemeenten Diemen zijn gekomen. Het programma start om 19.30 en duurt tot 21.30. U bent van harte welkom, aanmelden kunt u via deze website. De avond is informatief ingestoken en uiteraard gratis om bij te wonen.

Er komt een adviseur bij u thuis langs. Hij neemt de woning op en maakt een bouwkundige analyse. Zo krijgt de adviseur een goed beeld van de unieke eigenschappen van uw woning.

U ontvangt een rapport met bouwkundige en installatietechnische maatregelen die de woning nog gezonder en comfortabeler maken en gelijktijdig de woonlasten laten dalen. In het rapport wordt een stappenplan opgesteld hoe u stap voor stap naar een nul op uw energierekening toe kan werken.

De woningopname en het daaruit volgend rapport betaald u normaliter €600,-. In de gemeente Diemen wordt er nu een fikse korting gegeven, waardoor dit nu slechts €250,- kost.

Zodra u het rapport heeft ontvangen kunt u besluiten of u aan de slag gaat. We kunnen u via twee routes helpen:

  1. U gaat met meerdere maatregelen aan de slag. U wordt in het traject ontzorgd door E-Trias. U gaat investeren in een duurzame verbouwing. U krijgt via E-Trias een garantie op de besparingen van de maatregelen.
  2. U gaat met één maatregel aan de slag. Er zal een groepsaankoop in de gemeente worden georganiseerd op een aantal maatregelen. Zo profiteert u van een lagere prijs door het collectieve voordeel.

Aan de slag! Een lokaal/regionaal bedrijf komt de klus bij u thuis uitvoeren.

Hou mij op de hoogte van dit project

Laat uw email adres achter en we houden u op de hoogte!

//

Waarom meedoen?

Met stijgende energieprijzen en het steeds schaarser wordende aardgas zullen veel woningen aankomende jaren op een andere wijze van energie moeten worden voorzien. Van duurzame energie wel te verstaan. Via dit project kunnen woningeigenaren exact inzichtelijk krijgen met welke investeringen een optimum bereikt wordt tussen energiezuinigheid en rendement van een renovatie of een nieuw te bouwen woning.

Over ons

Het Regionaal Energieloket helpt woningeigenaren in de regio Diemen om hun woning te verduurzamen. Het loket helpt woningeigenaren inzicht te geven in welke maatregelen voor hun woning het meest interessant zijn. Daarnaast koppelt het loket woningeigenaren aan vakspecialisten om de maatregelen door te voeren. Het Regionaal Energieloket is tot stand gekomen in samenwerking met de gemeente Diemen.

Dit is een project van:

diemen